Copper 051

Wij zorgen ervoor dat jij en je bedrijf compleet en correct verzekerd zijn.

Wij zorgen ervoor dat jij en je bedrijf compleet en correct verzekerd zijn.

Copper Insurances

Compleet en correct verzekerd.

Als onafhankelijke speler kunnen we jouw persoonlijk situatie kritisch evalueren en optimaliseren. Verzekeren begint voor ons immers bij een diepgaande analyse van jouw huidige situatie. In de auditfase gaan we op zoek naar de meest geschikte producten voor een optimale compositie van jouw verzekeringsportefeuille.

Een onafhankelijke makelaar met jarenlange expertise.

Door onze jarenlange samenwerking met verschillende maatschappijen selecteren wij voor jou steeds de beste formule in functie van jouw behoeften. Als onafhankelijke makelaar kunnen we verschillende maatschappijen tegen elkaar uitspelen om zo de beste voorwaarden voor onze klanten te bekomen.

Copper 073

Aangepast aan de juiste context.

Copper Insurance zal altijd eerst samen de risico’s inventariseren waarvoor je je al dan niet dient tegen te verzekeren. Daarnaast adviseren we jou ook over eventuele preventieve maatregelen die je kan nemen om bepaalde risico’s te beperken.

We zijn flexibel en staan paraat: aangezien we weten dat een schadegeval voor onrust en overlast kan zorgen, blijven we 24/7 bereikbaar.

Copper 069

Samen met mijn collega’s regelen we om en bij de 2000 schades per jaar en telkens blijkt toch dat menselijk contact het verschil maakt om snel tot een bevredigende oplossing te komen voor onze klanten. Het ontzorgen van onze klanten geeft onszelf een mateloze voldoening. Hiervoor doen we het.

Eddy Vancoppenolle,

Claims Advisor

Altijd een persoonlijk contact.

Een complete verzekeringsportefeuille op maat?